Persoonlijke aanpak

voor stijlvolle evenementen!

Ons concept 'Catering & Events' biedt een mooi antwoord op de grote vraag naar locaties waar gezelschappen, op gepaste wijze kunnen worden ontvangen. Wat u ook maar te vieren heeft, Ter Vennen is steeds een voortreffelijke keuze. De charmante hoeve wordt sinds jaar en dag geassocieerd met een verfijnde levensstijl, een plek waar ontspanning hand in hand gaat met tijdloze klasse en verfijning. Die reputatie willen we hoog houden. Wij koesteren dan ook de ambitie om niets aan het toeval over te laten, waardoor we u een vlekkeloos verloop van uw feest of event kunnen garanderen. We maken er een erezaak van om u en uw genodigden het feest van uw leven te bezorgen. Onze ervaring in het organiseren van stijlvolle evenementen en ons professioneel bedieningspersoneel staan garant voor een feilloos verloop van uw jubileum, seminarie, klantendag, vergadering, communie, verjaardagsfeest, koffietafel of babyborrel. Welke reden u ook heeft om mensen bij elkaar te brengen, wij zetten ons graag in om te doen waar goed in zijn en al jaren onze sporen in verdiend hebben met Charlotte’s Kitchen. Uiteraard hopen wij u dan ook snel terug te zien bij een feestvolle gelegenheid.

Exclusieve service op locatie!

Naast onze charmante locatie Ter Vennen kunt u natuurlijk ook overwegen om uw event thuis of op uw bedrijf te organiseren. Of misschien nog liever op een locatie die nog exclusiever is. Die service bieden wij aan via het moederbedrijf: Charlotte’s Kitchen.
Charlotte’s Kitchen heeft al jaren lang expertise in het verzorgen van alle soorten events voor zowel de professionele als de particuliere markt. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier of info@ter-vennen.be en wij contacteren u om een uitgewerkte en voornamelijk persoonlijk aanbod te doen.